Main content

Meerdere inlogmiddelen voor zaken online regelen

Publieke dienstverleners hebben te maken met diverse inlogmiddelen die burgers toegang verlenen om hun zaken online te regelen. Het organiseren van diverse inlogmiddelen kan extra werk opleveren. Of het nu een gemeente, overheidsorganisatie, waterschap of pensioenfonds is. Ze hebben te maken met aparte contracten, facturen, contactpersonen en technische aansluitingen.

Aansluiting in één keer geregeld

Met de Routeringsvoorziening van Logius is de aansluiting in één keer geregeld. Eén technische aansluiting voor diverse inlogmiddelen en daarmee één contract, één factuur en één contactpersoon. Wel zo gemakkelijk.

De eerste afnemer

Thom van Boxel, Product Owner ABN AMRO Pensioenen:

‘Voor ABN AMRO Pensioenen is het erg belangrijk om aan alle wet- en regelgeving rondom digitale toegang te voldoen. Dit doen wij met de Routeringsvoorziening. Samen met onze ontwikkelaar GorillaIT hebben wij deze connectie gerealiseerd, waardoor wij 'future proof' zijn’

Wet digitale overheid

Door aan te sluiten op de Routeringsvoorziening kunnen publieke dienstverleners zich voorbereiden op de verplichtingen van de Wet digitale overheid. Publieke dienstverleners zijn dan verplicht alle toegelaten inlogmiddelen aan te bieden.

 

Gerelateerde dienst(en)