Main content

Sinds medio februari gebruiken het CIBG en het Handelsregister van de KvK als eerste de nieuwe Digilevering Open Source omgeving. De eerste berichten zijn succesvol verzonden. Op 25 februari volgt aansluiting van de Landelijke Voorziening Basisregistratie Adressen en Gebouwen van het Kadaster.

Sneller en schaalbaar berichtenverkeer

De migratie van Digilevering naar een nieuwe omgeving was nodig voor een snellere aflevering van berichten. Ook is de omgeving schaalbaar; het aantal verzonden berichten kan worden vergroot. Dat is handig bij piekmomenten in het berichtenverkeer. Logius en Capgemini verbeterden het externe koppelvlak, waarmee zij de zekerheid van transacties en de continuïteit volledig kunnen borgen. Hiermee is Digilevering klaar voor de toekomst. De nieuwe productie en preproductie omgeving zijn bereikbaar via https://portaal.digilevering.nl en https://preprod.portaal.digilevering.nl.

Ervaar op 5 maart zelf hoe Digilevering Open Source werkt

Op 5 maart vindt bij Capgemini in Utrecht, een demonstratie plaats van Digilevering Open Source. Stakeholders  en geïnteresseerden kunnen hier ervaren wat Digilevering te bieden heeft. Neemt u gegevens af bij basisregistraties en wilt u weten wat Digilevering voor uw organisatie kan betekenen? Meldt u dan aan voor deze bijeenkomst:

Programma

9:45 -10:00     Inloop
10:00 - 10:10  Welkom – Hans Peter van der Horst, Capgemini
10:10 - 10:30  Inleiding Digilevering Open Source – Jeroen Winkel, Logius
10:30 - 11:15  Demonstratie
11:15 - 11:30  Toekomstige ontwikkelingen 
11:00 - 12:00  Feestelijk hapje en drankje en netwerken

Locatie: Capgemini, Reykjavikplein 1 Utrecht (tegenover station Utrecht Leidsche Rijn). Routebeschrijving

Aanmeldlink: ik kom naar de demo op 5 maart

Gerelateerde dienst