×

Het kabinet heeft maatregelen genomen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Ook op Logius heeft dit impact. Lees verder op 'Continuïteit dienstverlening Logius'

Verhalen van Logius

Verhalen

Betrouwbaar en begrijpelijk

Betrouwbaar en begrijpelijk hoeven elkaar niet te bijten

Ze zijn het vanuit hun rollen lang niet altijd eens. Toch willen jurist Elske Derks, chief information security officer Theo van Diepen en product owner Mike Nicolaes van Logius hetzelfde: veiligheid én gemak voor de eindgebruiker.

Echte mensen

'Het gaat om échte mensen, dat mogen we nooit vergeten’

Logius werkt samen met organisaties als UWV en de Belastingdienst, maar werkt vooral voor de gebruikers van haar diensten. Mark de Wit en Sebastiaan Verheij zien erop toe dat de producten voor iedereen werken.

SAFe werken

SAFe werken: wendbaar en resultaatgericht

Het beste uit een team willen halen; dat hebben Annelies van Ast en Nicolle Groenendijk van Logius gemeen. Ze hebben elk een eigen rol, maar er is altijd een gezamenlijk doel. ‘Dat is het mooie van SAFe werken’, vinden ze allebei.

Logius gelooft in een overheid die altijd, overal en voor iedereen beschikbaar en toegankelijk is. Daarom bieden we producten en diensten om digitaal zaken te regelen met de overheid. In eenvoud en voor iedereen, met excellente en efficiënte dienstverlening. Met gepassioneerde medewerkers werken we dagelijks aan een toegankelijke en veilige digitale overheid. Dit zijn de verhalen van Logius.