Main content

Leonie Geerts vertelt over haar werk bij Logius als Directeur Bedrijfsvoering & Organisatieontwikkeling.

Ook werken bij Logius?

*Muziek speelt*
*Tekst verschijnt*
Werken bij Logius is werken voor Nederland
Interview met Leonie Geerts, Directeur Bedrijfsvoering & Organisatieontwikkeling

Ik ervaar het werken bij Logius als zowel ambtenaar zijn als de ruimte hebben om ... misschien meer zoals je gewend bent in een commerciƫle organisatie. Snoeihard werken, met elkaar, maar dan voor de publieke zaak. Ik vind het echt heel tof dat je een bijdrage kunt leveren aan zakendoen met de overheid, gegevens uitwisselen met de overheid. Dat je ervoor kunt zorgen dat je je belastingaangifte kunt doen. En vanuit de bedrijfsvoeringsrol die ik heb kan ik er dus ook voor zorgen dat we dat ook samen doen.

We vinden het belangrijk dat je met elkaar in contact bent, in verbinding. Verbindingen staan echt wel centraal in ons werk. Het is een heel dynamisch speelveld, als je kijkt naar het werk wat we doen en de hoeveelheid voorzieningen die we leveren. Dus het is complexe materie, het is echt uitdagend. Fouten mag en ook dat vind ik superbelangrijk want er gaat weleens wat mis, zolang je er maar van leert en dat ook echt onderdeel is van je cultuur. Dus dat je fouten mag maken en ervan mag leren en dat je het weer opnieuw mag proberen. Dat staat voor mij in mijn werk ook wel centraal. Om echt vanuit durf en lef dingen op te pakken. Misschien buiten gebaande paden te treden, en daarmee de dingen te doen die ik niet alleen leuk vind, maar die ook echt bijdragen aan het werk wat we doen. En er is altijd ruimte voor je eigen persoonlijke ontwikkeling.

*tekst verschijnt*
Samen werken we aan een digitale overheid voor iedereen
Kijk op logius.nl

Vragen?

Heb je vragen over een van onze functies? Of wil je meer weten over werken bij Logius? Neem gerust contact op met onze recruiters via recruitment@logius.nl