Main content

De Berichtenbox app van MijnOverheid heeft een ‘Best Practice’ certificaat in de wacht gesleept bij de European Public Sector Awards (EPSA).

Ruim 160 inzendingen uit 28 Europese landen werden beoordeeld door wetenschappers, consultants en mensen uit de beleidspraktijk. De meest innovatieve en impactvolle praktijkvoorbeelden hebben de Best Practice Certificate (BPC) ontvangen. In november wordt in Maastricht uit de inzendingen in drie categorieën een winnaar gekozen van de European Public Sector Award. De prijs wordt sinds 2007 uitgereikt aan een Europees project dat bijdraagt aan de Europese strategie om tot slimme, duurzame en inclusieve groei te komen.

Sinds de lancering in oktober 2018 is de Berichtenbox app al meer dan 2 miljoen keer gedownload. Met de app is de toegang tot de Berichtenbox vereenvoudigd. Gebruikers hoeven niet meer elke keer in te loggen op MijnOverheid, maar kunnen post van de overheid direct in de app lezen. Openen van de app gaat makkelijk en snel met alleen een pincode. Zodra er nieuwe post is, geeft de app hiervan een melding.