Main content

MijnOverheid is het persoonlijke portaal van de overheid voor burgers. Op de website van MijnOverheid of via de Berichtenbox app en MijnGegevens app hebben burgers overzichtelijk, veilig en gemakkelijk toegang tot de overheid. Zij kunnen persoonlijke gegevens inzien, post van de overheid ontvangen in de digitale Berichtenbox en de status bekijken van lopende zaken bij de overheid. Logius zorgt voor de beschikbaarheid, juiste werking, continuïteit en beveiliging van MijnOverheid. Wij beheren de architectuur van de producten en diensten en ontwikkelen deze verder.


 

Gerelateerde Content
""

‘Het ging eigenlijk heel makkelijk’ zegt iemand die een woning zocht in Rotterdam. ‘Met een paar drukken op de knop heb ik snel en veilig mijn inkomensgegevens ingediend bij de woningcorporatie.’

""

We hebben een brief van MijnOverheid getest. Niet met een state of the art en mobiel usability lab, maar gewoon aan een tafel in de koffiehoek.

""

Het heeft veel voordelen als je kunt zien welke van je persoonlijke gegevens met welke overheidsorganisaties zijn gedeeld. En sinds enige tijd kan dit! Arnold Leemans, productmanager bij Logius, legt uit welke voordelen dat zijn.