Main content

U of uw leverancier moet het nieuwe certificaat vertrouwen. Geef uw succesvolle testresultaat aan ons door voor 7 september. Dan wordt het productiecertificaat gewijzigd.

Planning

  • Maandag 23 augustus tussen 18.00-19.00 uur zal het SAML-signing-certificaat waarmee de antwoordberichten van DigiD Machtigen worden ondertekend op het PBS-koppelvlak (backend) van de ketenontwikkel(KO) en ketenacceptatie(KA)-omgeving van DigiD Machtigen worden vervangen.
  • Dinsdag 7 september tussen 06.00-07.00 uur zal het SAML-signing-certificaat waarmee de antwoordberichten van DigiD Machtigen worden ondertekend op het PBS-koppelvlak (backend) van de Productieomgeving van DigiD Machtigen worden vervangen.

Wat moet ik (of mijn leverancier) doen?

Het is van belang dat uw verbinding met de back-end van DigiD Machtigen het nieuwe certificaat vertrouwt. U kunt deze certificaten downloaden (Publieke certificaten DigiD Machtigen)

Deze aanpassing is uw eigen verantwoordelijkheid is. Als de aanpassing niet wordt doorgevoerd, kan het zijn dat uw verbinding op de KO/KA- en Productieomgeving niet meer werkt.

Het gaat hierbij om het volgende certificaten:

Certificaat Endpoint/omgeving
pp.machtigen.digid.nl

ontwikkel.machtigen.digid.nl

acceptatie.machtigen.digid.nl

machtigen.digid.nl machtigen.digid

Test de verbinding

Nadat het certificaat van de KO/KA-omgeving op 23 augustus is vervangen, verwachten we van de afnemers dat er getest wordt of de verbinding werkt en de berichten juist worden afgehandeld.

U kunt uw aansluiting testen vanaf 23 augustus. Voordat wij op 7 september het productiecertificaat wijzigen, ontvangen wij graag van u een bevestiging, dat het koppelvlak zonder problemen werkt.

Stuur ons hiervan zo vroeg mogelijk ná 23 augustus een bevestiging toe via KB_DDMA@logius.nl. Heeft u vragen, dan kunt u met ons contact opnemen.

Gerelateerde dienst(en)