Main content

Op 20 juni gaat DigiInkoop definitief offline. Dit oude bestel‐ en facturatiesysteem van de Rijksoverheid is niet meer nodig, want alle gebruikers zijn inmiddels overgestapt op een ander bestel- en facturatiesysteem. Daarnaast zijn alle oude gegevens van DigiInkoop te bekijken in een nieuw archief.

Sinds kort kunnen gebruikers alle documenten uit het bestel- en facturatiesysteem DigiInkoop bekijken in het Digi Inkoop Archief (DIA). Alles wat in DigiInkoop is opgeslagen, is één op één overgezet naar het archief: orders, facturen, contracten, offertes en andere inkoopgegevens.

De rol van Logius

Sinds 2011 was Logius verantwoordelijk voor de beschikbaarheid, juiste werking, continuïteit en (informatie)beveiliging van DigiInkoop. Vanaf juli 2023 is Logius niet meer betrokken en de naam DigiInkoop verdwijnt.

Meer informatie

Via het Programma Transitie DigiInkoop van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties kregen de gebruikers van DigiInkoop al informatie. Heeft u nog vragen of heeft u de informatie nog niet ontvangen? Dan kunt u contact opnemen met contactUBR.HIS@rijksoverheid.nl. Gebruikt u alleen het e‐factuurportaal, dan kunt u contact opnemen met helpdesk‐efactureren@rvo.nl.

Gerelateerde dienst(en)