Main content

Deze Roadshow is geweest, aanmelden is niet meer mogelijk. U kunt een video van de uitzending terugkijken.

Ontwikkelingen binnen de digitale overheid volgen elkaar in rap tempo op en het gebruik van digitale voorzieningen om met de overheid te communiceren neemt toe. Tegelijkertijd groeien de gevaren van phishing, pharming, helpdeskfraude, whaling en malware. Daarmee groeit ook het belang van informatiebeveiliging. Graag nemen we u mee in deze ontwikkelingen tijdens een nieuwe editie van de Logius Remote Roadshow.

U bent daarom van harte welkom bij:

  • De Logius Remote Roadshow
  • Donderdag 6 oktober van 15.00 – 16.30 uur

De Logius Roadshow is dit keer weer volledig online. Vanuit een studio in Utrecht belichten afnemers, partners en collega’s van Logius diverse aspecten van de ontwikkeling van onze dienstverlening, vanuit het perspectief van informatiebeveiliging.

Aanmelden

U kunt uzelf aanmelden voor de Logius Remote Roadshow op 6 oktober 2022. U ontvangt dan voor de start van de Roadshow een e-mail met de inloggegevens.

Programma

Geert Nederhorst, directeur Strategie en Regie, trapt af en gaat in op de ontwikkelingen bij Logius en het toenemend belang van informatiebeveiliging. Theo van Diepen, Chief Information Security Officer, zal als tafelheer participeren bij alle onderdelen van het programma.

We gaan vervolgens in gesprek over de volgende onderwerpen:
 

  • De bijdrage van Logius aan de informatiebeveiliging van haar afnemers. 
  • Een veilige infrastructuur met Diginetwerk. 
  • Afspraken in de keten om veiligheid te garanderen bij gegevensuitwisseling. 
  • Aangepaste aansluitvoorwaarden voor DigiD en Machtigen, en het nieuwe CombiConnect koppelvlak. 
  • Verplichte tweefactorauthenticatie bij MijnOverheid en bij afnemers.