Logius genomineerd als overheidsorganisatie van het jaar

12-09-2019
Beste Overheidsorganisatie van het jaar 2019

Update:

12 september 2019

Wat leuk om te kunnen melden dat Logius door de jury op de shortlist geplaatst is als één van de tien genomineerde organisaties voor de award Overheidsorganisatie van het Jaar 2019!

Begin dit jaar heeft Logius haar werkwijze en de organisatiestructuur gewijzigd en we zien deze nominatie als aanmoediging en erkenning dat dit voor ons de juiste manier is om te blijven werken aan een Digitale Overheid die werkt voor iedereen.

Op 27 september mogen we tijdens de Dragon’s Den ronde ons verhaal pitchen aan de jury en krijgen we te horen of we doorgaan naar de laatste drie genomineerde organisaties. Wordt vervolgd!

 


22 augustus 2019

Logius is trots op haar kandidatuur voor Overheidsorganisatie van het Jaar! In onze nominatie staat onze nieuwe manier van werken centraal: wendbaar en flexibel zodat we beter inspelen op wensen vanuit de maatschappij. Wat medewerkers bij Logius kenmerkt is dat ze met veel plezier en passie willen zorgen voor een digitale overheid die werkt voor iedereen.

Medio september weten we meer!

De verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door de Vereniging voor Overheidsmanagement. Medio september wordt bekend of Logius op de shortlist komt van de laatste tien kandidaten. Meer lezen over de verkiezing? Kijk op www.overheidsawards.nl.