Main content

Groep mensen geeft elkaar een high five

Logius is in 2019 verkozen tot één na beste ICT-werkgever van Nederland in de sector ICT-diensten. Dat blijkt uit een onderzoek dat Enigma Research in opdracht van Computable 100 heeft uitgevoerd.

In het imago-onderzoek van Computable worden jaarlijks de 100 beste ICT-werkgevers van Nederland vergeleken. Logius scoorde dit jaar een tweede plek, één plek hoger dan in 2018. Computable heeft de ranglijsten met alle winnaars bekend gemaakt in een speciale publicatie.

In het onderzoek is gekeken naar de aantrekkelijkheid als werkgever, de mate van innovatie en het kennisniveau van de medewerkers. De Computable 100 is een jaarlijkse ranglijst met de populairste ICT-werkgevers van ons land. Computable is het platform voor ICT-professionals in Nederland waarbij tienduizenden ICT-ers zijn aangesloten.

Logius gelooft in een overheid die altijd, overal en voor iedereen beschikbaar en toegankelijk is. Ook staat Logius voor een excellente dienstverlening waarbij gebruiksgemak en veiligheid centraal staan, en wil daarnaast als werkgever een fijne, professionele werkomgeving voor medewerkers bieden. De mooie 2e plek op de ranglijst van Computable is een bevestiging van dit streven.