Main content

Woensdag 5 oktober heeft Logius in de categorie Overheidsproject de Computable award gewonnen met de MijnGegevens-app. De award werd overhandigd aan Esther Laros, Product Owner MijnOverheid bij Logius.

Met de nieuwe MijnGegevens-app en de al bestaande Berichtenbox-app zijn de belangrijkste functies van MijnOverheid nu ook via een app beschikbaar. Logius komt hiermee tegemoet aan de wens van veel gebruikers die het gebruik van een app boven een website verkiezen. Voor de hoofdjury van de Computable Awards 2022 reden om de MijnGegevens-app als winnaar aan te wijzen.

Allereerst de hartelijke felicitaties aan de teams van Logius die samen met andere partijen de MijnGegevens-app hebben ontwikkeld en geïmplementeerd. De MijnGegevens app geeft eenvoudig inzicht in welke gegevens door de overheid zijn geregistreerd en iemand ziet direct in de app waar ze moeten zijn als er als er iets in de gegevens niet klopt. Regie op gegevens is een belangrijk thema voor de komende tijd en de Mijngegevens app draagt daaraan bij.

- Yvonne van der Brugge, directeur Logius

Toegang

Op MijnOverheid hebben burgers overzichtelijk, veilig en gemakkelijk toegang tot de overheid. In opdracht van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties is Logius verantwoordelijk voor het beheer en de ontwikkeling. Daarbij zorgt Logius voor de beschikbaarheid, juiste werking, toegankelijkheid en beveiliging van MijnOverheid.

Download

U kunt de MijnGegevens app downloaden in de Apple App Store en Google Playstore via onderstaande links.

App Store  Google Play

Gerelateerde dienst(en)