Main content

Gebruikers van het leveranciersportaal van de MijnOverheid Berichtenbox ontvangen medio september 2022 een nieuw wachtwoord voor het portaal. Dit geldt zowel voor de preproductieomgeving als voor de productieomgeving. Dit is nodig omdat na een database-migratie alle oude wachtwoorden voor het leveranciersportaal komen te vervallen.

Het leveranciersportaal is het beheerportaal voor gebruikers die zich bezighouden met het beheer van de berichtenstromen naar de Berichtenbox.

Nieuw wachtwoord via sms

De nieuwe wachtwoorden worden door onze leverancier Visma per sms naar alle geregistreerde gebruikers gestuurd. Logius heeft deze gebruikers per e-mail gevraagd welk mobiel nummer we daarvoor kunnen gebruiken.

Geen toegang meer?

Heeft u vanaf medio september 2022 geen toegang meer, omdat u geen nieuw wachtwoord heeft ontvangen? Dan moet u via het Wijzigingsformulier MijnOverheid Berichtenbox een nieuw wachtwoord aanvragen. Hou er rekening mee dat het resetten van het wachtwoord enkele dagen kan duren.

Vragen

Heeft u vragen hierover? Of bent u gebruiker van het leveranciersportaal en heeft u geen mail ontvangen? Neem dan contact op met KetenbeheerMO@logius.nl.

 

Gerelateerde dienst(en)