×

De afgelopen week heeft het kabinet aanvullende maatregelen genomen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Ook op Logius heeft dit impact. Lees verder op de pagina Continuïteit dienstverlening Logius

Formulieren

Via een aanvraagformulier kunnen overheden, bedrijven, softwareleveranciers of intermediairs een aanvraag doen voor een van de diensten van Logius. Via een wijzigingsformulier kunt u aanpassingen doorgeven. Hieronder vindt u de formulieren per dienst.

Bent u een organisatie en wilt u aansluiten op DigiD of DigiD Machtigen? Gebruik dan onderstaande aanvraagformulieren. Bent u al aangesloten? Dan kunt u via de wijzigingsformulieren een wijziging doorgeven.

Wilt u eerst meer weten over het aansluitproces en wat u van tevoren moet regelen?

Lees dan eerst de pagina's van DigiD of DigiD Machtigen.

Bent u een organisatie en wilt u een aanvraag doen voor MIjnOverheid? Gebruik dan onderstaande aanvraagformulieren. Bent u al aangesloten? Dan kunt u via de wijzigingsformulieren een wijziging doorgeven.

Wilt u eerst meer weten over het aansluitproces en wat u van tevoren moet regelen? Bekijk dan eerst de pagina's van MijnOverheid.

Bent u een overheidsorganisatie en wilt u een organisatie-identificatienummer (OIN) aanvragen? Heeft uw organisatie al een OIN en wilt u een wijziging doorgeven? Gebruik dan het wijzigingsformulier.

Lees voordat u uw aanvraag start aan welke voorwaarden u moet voldoen om in aanmerking te komen voor een organisatie-identificatienummer. 

Bent u een organisatie en wilt u aansluiten op Digimelding? Gebruik dan onderstaand aanvraagformulier.

Meer informatie vindt u op de pagina's over Digimelding.

Bent u een organisatie en wilt u aansluiten op Digilevering? Gebruik dan onderstaand aanvraagformulier.

Meer informatie vindt u op de pagina's over Digilevering.

Wilt u een aanvraag doen voor Digipoort? Gebruik dan onderstaande aanvraagformulieren. Bent u al aangesloten? Dan kunt u via de wijzigingsformulieren een wijziging doorgeven.

Lees voordat u uw aanvraag start wat u van tevoren moet regelen en of Digipoort geschikt is voor uw organisatie.

Probleem met openen?

Sommige aanvraag- en wijzigingsformulieren zijn alleen te openen met de laatste versie van Adobe Acrobat Reader. Als u een foutmelding krijgt in uw browser, download het formulier en open het daarna in Adobe Acrobat Reader.

Foutmelding in Chrome

Krijgt u een foutmelding in Chrome? Schakel dan de 'Chrome-pdf-viewer uit in de browser. Kopieer de url: chrome://plugins in de adresbalk. Op de vijfde rij staat de 'Chrome-pdf-viewer'. 

Contact en ondersteuning

Zoekt u zakelijk contact met Logius? Het Servicecentrum is op werkdagen van 08.00 tot 17.00 uur actief.