Werken bij Logius

Welkom in het hart van de digitale overheid

Als onze collega’s aan vrienden en familie vertellen dat ze voor Logius werken, dan gaat waarschijnlijk niet meteen een belletje rinkelen. Maar noem de diensten DigiD of MijnOverheid en iedereen heeft aan één woord genoeg. Logius is de dienst Digitale Overheid. Met onze producten en diensten helpen we overheid, bedrijven en mensen om snel, eenvoudig en veilig met elkaar te communiceren.

Werken bij Logius

De diensten die wij aan onze klanten, andere overheden, leveren hebben impact op Nederland. Op ons dagelijks leven, de economie en de digitale overheid. Je komt Logius vaak tegen zonder dat je het door hebt. Bijvoorbeeld wanneer je belastingaangifte doet of je je bij een gemeente inschrijft na een verhuizing. Maar ook als een containerschip in de haven van Rotterdam aankomt.

De impact die de diensten van Logius op Nederland heeft, maakt ons werk spannend en uitdagend. Stel je voor wat er gebeurt als DigiD niet werkt. Dan ligt de hele digitale dienstverlening van de overheid plat… Onze diensten moeten dus 24/7, 100% beschikbaar zijn. Daar kun jij aan bijdragen!

Lees meer over de impact van ons werk op 'Werken voor Nederland'

We werken in het hart van de digitale overheid. We onderzoeken innovaties op het gebied van digitale authenticatie en gegevensuitwisseling en passen deze toe in onze diensten zoals MijnOverheid, DigiD en SBR.

Logius begon in 2006 met een klein clubje mensen. 10 jaar later zijn we uitgegroeid tot een professionele organisatie met 500 collega’s. Je vindt bij ons professionals met passie voor hun vak en de digitale overheid. We werken in een informele sfeer met veel ruimte voor samenwerking en eigen initiatief. 

Een typische overheidsorganisatie zijn we niet. We hebben opdrachtgevers, klanten en moeten ons eigen geld verdienen. We hebben daarom een bedrijfsmatige cultuur en werken veel samen met marktpartijen. 

Als je bij Logius aan de slag gaat, krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Sterker nog, we verwachten van je dat je je blijft ontwikkelen. Daarnaast bieden wij een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden:

 • Een eindejaarsuitkering
 • De mogelijkheid om een deel van jouw arbeidsvoorwaarden zelf samen te stellen. Denk aan extra vakantiedagen, studiefaciliteiten en korting op bedrijfsfitness.
 • Een volledige woon-werkvergoeding (jaarkaart openbaar vervoer 2e klas)
 • Tot 55% betaald ouderschapsverlof
 • Een extra verlofregeling voor ouderen

Bekijk de arbeidsvoorwaarden Rijksoverheid op Rijksoverheid.nl

Vacatures

Bekijk onze vacatures op Werken voor Nederland

We zoeken onder andere:

 • Senior Corporate IT Recruiter

  Den Haag

  Wij zoeken een doorgewinterde Senior Recruiter die bouwt aan het recruitment binnen Logius en dit naar een hoger niveau weet te brengen. 

  Wij zijn op zoek naar iemand met frisse en creatieve ideeën, iemand die de authenticiteit van Logius weet te vangen en deze weet te vertalen naar een mooie on- en offline presentatie welke ingezet kan worden op verschillende media- en wervingskanalen. Je werkt samen met je senior collega recruiter verder aan het recruitmentplan en zorgt ervoor dat dit op een correcte wijze wordt geïmplementeerd.

   Alles met als doel om juist dié IT-Specialisten aan ons te binden die Logius net dat stapje verder brengt en onze dienstverlening naar een hoger plan brengt. 

 • Managementondersteuner Logius

  Den Haag

  De managementondersteuner die wij zoeken ontzorgt de teamleiders, geeft organisatorische en logistieke ondersteuning en is tegelijkertijd een sparringpartner in het structureren van het werk en afspraken.

  Ben je positief, hulpvaardig en vind je het leuk om snel een netwerk op te bouwen binnen de organisatie? Als managementondersteuner bij Logius bereid je de afspraken van de teamleiders voor door de juiste informatie te verzamelen binnen de organisatie. Daarnaast kun je goed prioriteiten stellen, weet je hoe om te gaan met vertrouwelijke informatie en werk je secuur. Je houdt gemaakte afspraken bij en attendeert teamleiders op deadlines. Kortom, je bent onmisbaar voor het team.

  Taken

JongLogius

JongLogius is er voor enthousiaste, jonge medewerkers tot en met 35 jaar om hen te verbinden met elkaar én met Logius. JongLogius organiseert diverse activiteiten waarin persoonlijke ontwikkeling, kennisdeling en netwerken centraal staan. Denk bijvoorbeeld aan een werkbezoek aan Google, een kennissessie omgaan met stress of een Matchday binnen Logius.

Vragen?

Heb je vragen over een van onze vacatures of werken bij Logius? Neem dan gerust contact op met onze recruiters via recruitment@logius.nl.